Бичът на 21 век! Как да кажем НЕ на стреса?

Учени и лекари, участващи в ХVI-ия конгрес по клинична психология и психотерапия в Берлин, се обединиха около констатацията, че в последните години науктата е изостанала в борбата с депресията и стреса. Точно обяснение на причините за възникването им и реалните стъпки, през които трябва да мине всеки човек в преодоляването им специалистите така и не дават. Психотерапията не е изработила конкретни методи на борба с това заболяване въпреки че използва резултатите на такива науки като невробиологията, социологията, биологията и общата медицина.
А проблемът, по мнението на всички специалисти, е наистина огромен. Депресията отдавна е призната от лекарите като болест на века - тя поразява над 10% от населението на планетата. Ежегодно при около 800 хиляди души в света (около 15% от болните от депресия ) болестта има летален изход.

През последните две десетилетия стресът и депресията се утвърждават не само като медицински, но и като социално-икономически проблем. Експертите прогнозират, че към 2020 г. те ще се наредят на второ място сред най-широко разпространените сред хората болести. За страдащите от стрес са характерни намаляване на производителността на труда, повишаване на временната нетрудоспособност, общото понижаване в качеството на живот.

Някои учени вече наричат 21-ия век - “век на стреса”!

От стреса не може да ни избавят нито жизненото благополучие, нито високите доходи, нито стабилната икономика - стресът е разпространен както сред по-бедното население, така и сред най-богатите, както в развиващите се, така и в развитите западни страни. Повече от половината създавани в света лекарства са психотропни препарати, т.е. антидепресанти. Това означава, че проблемът става все по-актуален и не ни се удава да го разрешим без намесата на специалист, иначе нямаше да има необходимост от толкова нови препарати. Неприятен факт е, че почти всички антидепресанти имат някакво странично действие, понякога най-неочаквано. За учените изключително трудна за преодоляване последица от употребата на такива препарати е намаляването или пълната загуба на чувствителност.
Съществуват и по-сериозни последствия. Според американски психолози употребата на някои антидепресанти повишава склонността към самоубийство особено при подрастващите.

Как тогава да се справим със стреса без да навредим на здравето си?

Ние, от NatureOn, се посветихме именно на намирането на точния отговор на този въпрос. Водени от висшата житейска ценност, че единствено важното е да опазим най-скъпото за вас и хората, които обичате – здравето, създадохме формула, която подпомага регулирането нивата на тревога, стрес и паника.

NoStress! ON е вашият нов път към спокойствието и увереността!


Ние, от NatureOn, разработвайки тази наистина иновативна формула, се обърнахме към немски специалисти, които на база на техен опит, най-добри производствени практики, произведоха в Германия продукт, с внимателно подбран състав и дозировка. NoStress! ON е ново поколение хранителна добавка, създадена под безкомпромисен количествен и качествен контрол и пълна сертификация.

Съдържащ 15 компонентен натурален биологично-активен комплекс за поддържане на стабилна нервна система, NoStress! ON подпомага регулирането нивата на тревога, стрес и паника и спомага възвръщането на баланса в духа и тялото.

Най-ефективната добавка на пазара съдържа 7-те най- известни екстракта от лечебни растения, препоръчвани за борба със страха, депресията и тъгата (Хмел, Маточина, Блатен Тъжник, Валериана, Гроздовиден ресник, Азиатска Центела) и незаменимата аминокиселина – Триптофан, за регулиране нивата на „хормоните на щастието“ Серотонин, Триптамин, Мелатонин, Индоламин.

В комбинация с всичко това NoStress! ON зарежда тялото Ви със 7 витамина от група В за добро функциониране на целия организъм.

Хранителната добавка е особено ефективна при симптоми на агресия, раздразнителност, хистерия и страхова невроза, като благоприятства спокойния и дълбок сън. Намалява чувството на меланхолия и премахва умората, влияейки благоприятно при успокояването на сърдечния ритъм и повишаване усещането за удоволетвореност и вътрешен мир.

Ако искате да кажете “Не” на стреса, присъединете се към всички опитали NoStress! ON - най-ефективната добавка за хора с напрегнат начин на живот, подложени на динамиката на ежедневието