Основахме NatureOn с амбициозната идея да споделим с вас най-висшата житейска ценност и да опазим най-скъпото за вас и хората, които обичате - здравето... Вървяхме стъпка по стъпка, следвайки вашите нужди, съвети и желания. Възможността да се докоснем до вашия свят, вашите истории, вашите конкретни желания и необходимост от промяна, ни вдъхновяваха да вървим напред. Всеки един изписан ред на благодарност, всяка кореспонденция и допускане в личния ви свят бе безценен урок. С всеки изминал ден личните ви истории се трупаха и се превръщаха в дневник за успешността на NatureOn и действието на продуктите.

Черпехме енергия от всяко изписано „благодаря“ , „помогна ми“ и „най-сетне открих правилните хранителни добавки“. Днес всички вие изграждате историята на NatureOn, благодарение на вашия личен пример, разказ, пожелание и признание.

Екипът ни, облягайки се на единствения стимул да ви бъде полезен, реши че няма никакъв смисъл да пази тези истории за себе си. И понеже нашата мисия е да ви вдъхновяваме за промяна, е време да ви предадем частица от нашето вдъхновение - вашите истории!

NatureOn стартира поредицата „NatureOnStory“, в която ще ви представяме личните разкази на различни хора, с различни професии, различни проблеми, различен социален статус и различен опит с добавките на NatureOn. Ще се докоснете до света на банкери, адвокати, готвачи, продавачи, счетоводители и много други. Ще се доближите до пъстрия свят на персонажи, които всъщност сме всички ние – хората в забързаното и различно ежедневие, но със сходни проблеми и мечти.

Историите ще бъдат публикувани всеки петък, а с първата ще се запознаете още на 5 май. 

Потопете се в Нашия/Ваш свят и ни изпратете и вашата история на [email protected] или като съобщение на Фейсбук страницата ни facebook.com/natureonbg/. 

Очакваме вашите разкази – преоткрийте себе си с NatureOn!