Казвам се Петя Иванова и моята история с Nature On започна преди около половин година. Беше един страшно натоварен ден. От онези, в които имаш чувството, че целият свят се е обърнал срещу теб и всичко се изсипва накуп, просто за да ти покаже, че винаги има как нещата да са и по-лоши. 

Събудих се с главоболие, изпратих детето на училище, а чантата му остана в колата. Видях я чак на обяд, а батерията на телефона ми бе паднала и видях късно множеството му позвънявания. В работата стана срив във вътрешната системата за работа и трябваше да изградим на ново списъци, които бяхме подготвяли цяла седмица. Просто се бяха изтрили. Работя в банка и много хора зависят от мен. По някое време през деня се чух с най-добрата ми приятелка. Бе и се случило нещо лошо, дори не искам да говоря за него. Всичко това в рамките на няколко часа. Случиха се и други неща и цялото това натрупване доведе до там, че буквално се сринах!

В следващите дни поради ангажименти на мъжа ми извън града трябваше да поема цялата тежест на домакинската работа и професионалните задължения. Не издържах. Мислех, че ще премине, но натовареното ежедневие така и не ме остави да си поема дъх и напрежението буквално преля. Беше сряда и отидох по-рано на работа, стоях на бюрото и гледах в една точка. Реших, че трябва да променя нещо, защото напрежението, което се бе трупало в последните години, месеци и дни просто даде своя израз. Не можех нито да се съсредоточа, нито да съм полезна у дома или на работното си място. 
Влязох в интернет и потърсих начини за справяне със стреса. Случайно попаднах на описание за продуктите на Nature On в един форум и обърнах внимание на хранителната добавка No Stress! On.

Поинтересувах се, защото ставаше дума за естествен продукт, а не някакво лекарство или пък успокоителни. Исках да намеря природен начин да се отърва от стреса и да си дам рестарт. Реших, че ще опитам. Обърнах се към екипа на Nature On чрез Фейсбук страницата им и зададох своите въпроси. Бяха изключително отзивчиви и ми дадоха пълна информация за нещата, които ме интересуваха. Реших и поръчах No Stress! On.

След малко повече от седмица започнах все по-малко да усещам тревожност или паника, събуждах се по-уверена и спокойна. Бях по-съсредоточена и уверена! Нямаше го онова напрежение, което ме бе хванало за гушата в последните месеци. Просто усетих възвръщане на баланса в тялото си. След две, три седмици реших да комбинирам тази положителна промяна със спорт. Записах се на танци два пъти в седмицата и сега буквално се чувствам преродена. Комбинацията от здравословен хранителен режим, добавката No Stress! ON и тренировките ме направиха нов човек. Всички вкъщи са влюбени в новата Петя! А аз просто се обожавам :)

Мога само горещо да ви препоръчам да се преоткриете с Nature On

Изпратете и вашата история на [email protected] или като съобщение на Фейсбук страницата ни facebook.com/natureonbg/.