Казвам се Деси и от 6 години работя като гримьор. Професията ми е да разкрасявам своите клиентки, като по този начин им вдъхвам самоувереност, защото всяка жена изглежда добре, когато се чувства добре!

От години обаче срещам един проблем... има дами, които са убедени, че „едно магическо докосване с вълшебните четки“ и поставянето на достатъчно грим върху лицето е достатъчна „грижа“ за добрия външен вид... но това съвсем не е така! 

Красивата и гладка кожа не се постига с грим. Макиажът може само да я подчертае, но не и да я създаде. Здравето на кожата се влияе от много фактори, като стрес, хормони, тютюнопушене, недоспиване, здравословно хранене, прием на течности и много, много други.

Винаги съветвам дамите, че трябва да се грижат за своята кожа по два начина – външно (с редовно почистване и подходящи кремове за лице) и вътрешно (с прием на повече вода и здравословни храни). Аз съм убeдена, че ако полагат тези грижи те ще се радват на по-добър външен вид, който да подчертаят с много малко грим.

Всички ние искаме да изглеждаме добре. Всички искаме да сме стройни и спазваме безумни диети, които всъщност ни лишават от така необходимите витамини и минерали. Но ние не си даваме сметка , че така косата ни става слаба и се накъсва, ноктите ни стават меки и лесно се чупят, а кожата губи своя естествен блясък и се появяват бръчици (колкото и да си мислим, че сме твърде млади за това!).

Един ден моя клиентка ми се обади и поиска грим – без повод, просто ей така! Искаше да излезе да се позабавлява. Когато се срещнахме разбрах какъв беше повода – беше свалила няколко килограма и изглеждаше, и се чувсвташе превъзходно. Сподели ми, че пие добавките на Nature ON, по-специално Slim ON.

От чисто любопитство отворих техния сайт, но най-силно бях привлечена от друг продукт – Beauty ON. Реших да го пробвам, защото състава му ми се стори доста качествен (рибен колаген, хиалуронова киселина, витамин Е и др.). И изненадващо останах доста доволна, препоръчах го на други мои клиентки, които също започнаха да го пият.

Щастлива съм, че науката е напреднала до такава степен, че ни предоставя хранителни добавки (а не лекарства!), с които можем да се погрижим за себе си. Кожата е най-големият орган в човешкото тяло и заслужава грижи.