Казвам се Теодора и съм на 27 години. Тренирам бокс от 5 години. От дете винаги съм се занимавала със спорт –8г. спортни танци и 2г. плуване, но един ден изненадващо реших да посетя някоя боксова зала – просто, за да видя „как е“. И се влюбих! Занимавам се с този спорт чисто любителски, просто харесвам емоцията, която ми носи. На тренировки „изпускам парата“ - натоварвам се физически, а същевременно се разтоварвам психически. А освен това ме държи във форма и ми носи приятни емоции. Е, понякога имам и травми, но това е част от играта.

Сигурна съм, че всеки, който някога се е занимавал със спорт е имал премеждия – охлузвания, изкълчвания, болки в ставите и мускулите. Но това не бива да бъде оправдание, с което всеки може да се откаже и да започне заседнал начин на живот. Аз самата имам две операции на коленете, но това не ме спира да бъда активна.

Откакто тренирам бокс постепенно поставям своето тяло пред изпитания – интензивни тренировки, а понякога и такива с големи тежести. За съжаление започнах да получавам крампи и мускулни схващания, което е безкрайно неприятно! Обяснението за това е просто – не са виновни тренировките, а липсата на важни вещества, като магнезий , витамини и др. Във facebook случайно попаднах на публикация за хранителната добавка Go ON и спонтанно си я поръчах. Останах изключително доволна, защото вече не получавам крампи. Понякога в ринга дори само едно схващане на прасеца може да те извади от строя и да понесеш удари. Go ON ми помогна да бъда достоен противник, а освен това ми дава и допълнителна енергия.

Спортът е здраве, но много хора не си дават сметка за това. Не, за да си слаб, а за да си здрав. Мускулите са тези елементи, които държат костите и ставите в правилната позиция и без тях цялото тяло страда. Бих посъветвала аудиторията на Nature ON да спортуват повече, да се хранят по-здравословен и бъдат здрави!