Здравейте, казвам се Ива и искам да ви споделя моя опит с продуктите на Nature On и по-специално Slim On.

Ще започна с това, че по нищо не се различавам от всички дами, които отказват да се качат на кантара от страх какво ще покаже той. В повечето случаи първото нещо, което правим, когато кантарът покаже няколко цифри по-нагоре, е да започнем веднага 10-дневна диета с мигновен ефект. Но колко често това е водело до желания ефект наистина. Да, килограмите са просто цифри и всъщност не е важно колко тежите, а в каква форма сте и как се чувствате, но пък трябва да си признаем честно – за всички ни е от значение колко точно тежим.

Затова ще споделя и моя опит с хранителната добавка Slim On и как тя ми помогна да сваля близо 10 килограма. Въпреки, че спортувам усилено през последните месеци, къде заради времето, къде заради много ангажименти ми бе много по-трудно да спазвам стриктно обичайния си режимна тренировки и хранене.

Отрицателните резултати върху фигурата ми не закъсняха и неусетното качих на едни 6-7 килограма, които видимо влошиха визията и самочувствието ми. Дрехите започнаха леко да ми отесняват и това преля чашата. Знаех , че това е нормално състояние в този период от годината, но не исках да допусна това да продължи дълго време, защото отлагането на проблема, не води до неговото решение. А и лятната ваканция наближава :)

Да сваля досадните килограми се превърна в основната ми цел. Мотивирах се, коригирах хранителния си режим и започнах да приемам Slim On, който ми бе препоръчан от моя позната. Искам да подчертая, че не съм се подлагала на строги диети, които водят само до стрес и дискомфорт в организма. Не съм и посветила цялото си време на тренировки. Затова и останах доста приятно изненадана от продукта. След само една седмица, вече бях свалила 2 килограма без никакви усилия. Живота ми си вървеше в обичайния ритъм, но с приема на Slim On даде на организма ми нужния тласък. Продължих да пия добавката и се почувствах много по-свежа, енергична, успях да се мотивирам и да спортувам и сега очаквам морските дни с нетърпение. Всичко се дължеше на напълно естествените съставки на Slim On, а не на някакви специални изкуствени вещества.

След като изпих опаковката вече бях свалила желаните 8 кг., но въпреки това реших да продължа и да си поръчам още един Slim On с оглед на това, че исках да задържа и затвърдя резултата и да не рискувам да се отпусна отново. 

Всеки има нужда от малък тласък, който да помогне на организма му да работи по-добре и по естествен път да се лиши от излишните килограми. Препоръчвам ви да опитате!