За нас

Екипът на NatureOn се обедини около идеята за нов стандарт в профилактиката и грижата за здравето. След дълго проучване и анализ разработихме подобрени формули за нашите продукти – хранителни добавки и козметика, за да ви представим видим и забележим ефект. Защото здравето е най-голямото ви богатство! И с него компромис не бива да има.

  • Уникални и изключително ефикасни формули – Прототипите на нашите продукти са разработени в модерни и високотехнологични лаборатории, обследвайки оптималните формули за всеки продукт – със съдържание и количество на активните вещества, които гарантират отличен ефект. Работим с едни от най-утвърдените експерти и учени в България, за да гарантираме най-високото ниво на създаваните продукти.
  • Сертифицирано производство в Германия - Нашите продукти са внимателно обследвани и сертифицирани от немски професионалисти в областта на медицината и хранителните добавки, a произвoдството им e изцяло поверено на немския концерн Biohealth International GmbH
  • Безкомпромисна търговска лоялност при изготвянето на продуктите. Създадохме нашите продукти при максимално високи съдържания на активни вещества и в количества, предназначени за средномесечен прием. 
Откъде мога да поръчам?
Можеш да поръчаш продуктите с марка Nature On от нашите онлайн магазини, доставящи до страни от цяла Европа.